A múlt héten tök különleges edzésünk volt. Egyrészt kint volt Ambrus. Ez önmagában még nem olyan ritka esemény, olykor-olykor kijön, felügyel minket, és mesél a régi szép időkről.

Az viszont nem mindennapi, hogy elalszik a pálya közepén. Értitek? ELALSZIK! Engem meg is lepett, pont mellette kellett elmenni, nade megoldottuk. Meg el is néztük neki a szunyát, elvégre már 17 éves...

Itt vannak a képek, be is bizonyítom. Aludt:

A másik jelentős esemény a DASzE-utánpótlás "edzése" volt. A Kisgazdijaim futották a levezető kört. Sőt,még PasiGazdi is loholt egyet Amarokkal. Persze totál esélytelen, hogy lefussa a csajszit.

Vidi itt:

https://www.youtube.com/watch?v=vvHnoeHsdK0

 

Jó nézelődést:

Drazsé

Ui.: a képekért és a videóért köszönet Rebekának és Tamásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr766593285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drlucifer 2014.08.10. 21:57:48

ejjj, látszik, hogy a kutya csak nagyjából emlékszik dolgokra....
pasigazdi csak megkergette Amarokot....az viszont a feledés homályába vész(?), hogy Jazz senkivel nem volt hajlandó futni (természetesen a saját gazdiját kivéve), amíg pasigazdi oda nem ment hozzá és meg nem mutatta a sok amatőrnek, hogy kell Jazz-zel menni egy kört....
süti beállítások módosítása