Költözünk

2014.11.10. 20:44

Gazdi nyűgös. Hiába van novemberhez képest kellemes idő (napok óta ugatom neki, hogy ezzel az erővel havazhatna is), ő csak vacog. Nem tudom, mi lesz így vele tavaszig.

 Minden esetre a DASzE megteszi, amit lehet: tavaszig a Tamás Tanyán ( http://tamas-tanya.hu/) tartjuk az edzéseket. Ne nem kell mindjárt azt gondolni, hogy Gazdi akkora ász, hogy még a fázástól is megvédik (szerintem inkább csak nyápic), szóval nem miatta cuccoljuk fel az egész sulit.

Egész egyszerűen a tanyán a sátorban nem ázunk, a többség nem fázik (Gazdi húzzon bundabugyit), és van világítás is, szóval az sem gáz, ha ránk sötétedik, nem esünk hasra a saját farkunkban (a kétlábúak meg a lábukban).

 Megtartottuk az év utolsó kinti edzését, erről hoztam néhány képet. A költözéshez várjuk a segítő mancsokat-kezeket, szombaton (2014. 11. 15-én) délután 3 órakor a kutyasulin. A jó hangulat garantált, a súlyzós edzés (pakolás) után edzés, úgyhogy a zsírégetés és a nyugodt éjszakai alvás is biztosított.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr326885099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása