:-)

2014.10.12. 20:31

Az utóbbi időben minden héten volt egy-két bemutatónk. Ovikban, sportnapon, tegnap pedig középiskolásoknak mutattuk meg, milyen menők vagyunk. Az ovikban nem voltam ott, Gazdi holmi munkahelyről magyarázott, azért nem mentünk, de a többiek azt mondták, jól sikerült.

Tegnap pedig Cash és Jazz gazdijának, Editnek a tanítványai néztek meg minket, szóval nagyon igyekeztünk kitenni magunkért. Ment minden, ahogy szokott, a kutya-gyerek verseny volt kicsit más. A középiskolások már majdnem felnőtt-méretűek, eleinte nem is akartak versenyezni velünk, vélhetően attól tartottak, hogy nem férnek be a kúszóba. Aztán Gazdi azt mondta, hogy ha PasiGazdi befért, akkor ők is be fognak. Végül megtört a jég, jöttek, ugrottak, kúsztak, sőt, volt, aki az agilityvel is megpróbálkozott.

Láthatóan nagyon élvezték. A kétlábúak hanyagsága miatt fényképek sajnos nem készültek, pedig voltak mókás pillanatok. Csak a Dorcas Campingtől fotózott valaki (merthogy ott volt a bemutató), ha később megkapjuk a képeket, felteszem.

A bemutató után edzés volt, bár már elég fáradtak voltunk, sőt, Gazdiék még pizzát is rendeltek. Beszélgettek, nevetgéltek, nekem meg eszembe jutott, hogy miért is szeretek ide járni suliba.

Mindenki, de tényleg mindenki segített nekem valamiben. Vagy Gazdinak magyaráztak, hogy jobban értse, mi lenne a jó nekem.

A Kisgazdijaimtól sem másznak falra, pedig Gazdi néha szokott. Én meg olykor-olykor az asztal alá bújok előlük. És a Kisgazdik szinte minden edzésen ott vannak. Zajonganak, rohangálnak és fára másznak. Meg agilityznek. Bizony, most már azt is próbálgatják. És eddig még mindenki kölcsön adta nekik a kutyáját, ezzel is engem védelmeznek, kitikkadnék, mire ennyi gyerekkel futok.

Szóval olyan családias az egész. Szerintem ez látszik a bemutatóinkon is. Hogy mindenki elismeri a másik tudását, összetartanak, és imádják a kutyákat.

Mielőtt végképp átmennék érzelgősbe, itt egy jó kis edzés-videó. Na nem kell itt komoly dolgokra gondolni, a Kisgazdijaim vannak rajta, meg PasiGazdi, amint éppen kutyának képzeli magát. És persze Tamás, akinek már régen saját kutya kellene, de ő inkább a pálya széléről instruál. Bónuszként "akasztották a hóhért" is: Kati Rudival futott egyet. Láthatjátok, mindenki jól érezte magát akkor is, és tegnap is.

Már ha nem nézzük azt, hogy a pizzából nem kaptam. Gazdi szerint hízlal. De akkor ő miért ehetett???? Majd kifaggatom még erről, addig is pacsi mindenkinek!

https://www.youtube.com/watch?v=qn_on4iU94Q

Drazsé

Update: egy azaz egy darab csoportképet sikerült szerezni.

10723257_861821950497513_8118188_n.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr476785043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása