Költöztünk

2014.11.24. 21:28

Ahogy azt már előre jeleztem, tavaszig Józsán, a Tamás tanyán ( http://tamas-tanya.hu/) "lakunk". Jó kis hely, leszámítva az óriási kutyákat (lovakat - Gazdi), tőlük félek, és ezért meg akarom harapni őket. Kisgazdik imádják a helyet, vannak nyuszik, macskák (mind megkergetném, ha Gazdi hagyná).

A költözködés szokás szerint jó hangulatban zajlott, azt leszámítva, hogy Bogi, az újonc border kölyök a fejemre mászott, én pedig rendre utasítottam. Gazdi szerint ne verjem a gyereket. Szerintem meg ne szemtelenkedjen.

A szörnyű köd ellenére sok segítő kéz és mancs gyúlt össze (nem kezdem el felsorolni, mert valaki kimarad, megsértődik, és a következő edzésen lemorog), így nagyon gyorsan felpakoltunk.

Persze ettől függetlenül ránk sötétedett. Gazdi meg azt mondta, hogy a gerincén folyt a víz, míg kiértünk a tanyára, mert az úton egy vagy két felezővonalat lehetett látni, semmi többet. Én a bajszomat se nagyon láttam a ködben.

Miután lerakodtunk a tanyán, még edzettünk kicsit, bár engem a szlalomozásnál sokkal jobban érdekeltek a szlalomrudak alatti SZAGOK. Szaglásztam, szaglásztam, Gazdi pedig meghúzta a hajam. Skandallum, meg kell nevelnem, tönkre tette a frizurámat. Ráadásul még fotózni sem fotózott rendesen, még csoportképet sem csinált.

Gazdi bénaságával persze nem kell foglalkozni, a kiképzőink nála sokkal ügyesebbek, és mindenkit szeretettel várnak a téli edzéseken is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr356930169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása