Over the Rainbow...

2015.07.07. 21:15

Búcsúzunk. Idén már másodszor. Egyesületünk és a magyar agility „nagy öregje”, Ambrus ma Zserbó után indult, és átkelt a Szivárványhídon….

Ambit mindenki ismerte. Kétlábúak és négylábúak. És mindenki szerette. A gazdiját Katit, mindenki csak akkor üdvözölte egy-egy találkozáskor, ha Ambrust már megsimizte. Mert azt nagyon szerette, ha simogatták.

Katival 13 éven keresztül agilityztek, szép eredményekkel. A DASzE korelnökeként az utóbbi években a mi edzéseinket felügyelte, jelzem, nem egészen egy hónapja Mizékének megmutatta, mi az, hogy ’kúszik”. A bemutatókon is gyakran részt vett, sőt, Kisgazdi1 igazából terápiás kutyaként találkozott az Öregfiúval először. Szóval az utolsó pillanatig aktív, szép életet élt.

Idén márciusban emberi mércével mérve is nagykorú lett, 18 éves. Gazdiék még poénkodtak is, hogy most már vehet cigarettát valami Nemzeti Dohányizében. Kétlábú favicc, nemzetiben legfeljebb bajnokságot ismert.

Most viszont búcsúzni kell. Ambi egészsége sajnos már egy ideje nem volt tökéletes. A gondoskodásnak, szeretetnek, a remek orvosi ellátásnak köszönhetően sokáig kitartott. Ma délelőtt mégis el kellett őt engedni. Várták a régi barátok a Szivárványhídon túl. Mostantól velük szaladgál…

https://www.youtube.com/watch?v=PSZxmZmBfnU

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr627608592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása