2015.04.28. 21:17

Kissé besűrűsödtek az események, Gazdi pedig nehezen tartja velem a lépést.

Volt ugye Medivid Kupa Gyulán, volt bemutatónk, közben pedig zajlik a DASzE Kupa szervezése, ahogy az már lenni szokott, az utolsó pillanatokban felbukkanó nehézségekkel.

Na de haladjunk sorban.

A Medivid Kupán Ginny, Amarok, Nana, Nugát, Quimby, és én képviseltük a sulinkat. Mindenki nagyon kitett magáért, és igyekezett a maximumot nyújtani.

Nekem kifejezetten furcsa volt egy nagy sportcsarnokban, műfüvön futni. Zaj volt, kicsit féltem is. De azért mentem, amikor Gazdi azt mondta. Mert a pályán jó volt. Ott már nem is féltem. Csak futottam. A palló kicsit fura volt, valami ismeretlen anyaggal volt borítva. Emelgettem is a mancsom, hogy mi ez. De végül is jó volt, mert nem csúszott. Egyéniben két hibátlant futottam (ehhez Gazdi ragaszkodott, hogy elmondjam, nagyon büszke rám), és a többiek is legfeljebb egy-két hibával mentek. Legalábbis egyéniben, a csapatfutam mindenkinek döcögősebb volt. Leginkább talán Gazdinak, mert ő még el is esett. Természetesen több kamera is rögzítette az eseményt. Én meg nem értettem, miért fekszik a földön… Végül összetettben az ötödik helyen zártunk egyéniben. Ginny és Nugát A1-ben és A2-ben szintén ötödikek lettek. Nana és Amarok A1-ben és A2-ben a 12. helyen végeztek, picike hibákkal, egyre ügyesebben futnak. Quimby A3-ban 7. lett.

A legjobb az volt, hogy Gazdi ágyában alhattam, és kaptam egyik este csokit is. De pszt, ez titok. Az történt, hogy Czoller Tamásnak szülinapja volt. Rebeka szólt mindenkinek, és nagy titokban vettünk tortát. Mert Tamás mindig ott van, és nem csak Rebit kísérgeti, hanem tényleg mindenkire figyel. Szóval rendes kétlábú, megérdemelte. Somlói torta volt, csokiszósszal. És Tamás engedte, hogy lenyaljam a csokiszószt a kezéről (mondom én, hogy jó fej). Stikában, az asztal alatt. Hogy Gazdi meg ne lássa. Nagyon finom volt…

Klassz verseny volt.Gyula pedig tökre kutyabarát hely. Bemehettünk cukrászdába, és étterembe is, mindenhol szívesen láttak minket.

Bemutatónk is volt, rendészeti családi napot tartottak, oda hívtak meg minket. Itt először nagyon megijedtem (nem csak én), mert LŐTTEK. Nem igaziból, csak a bemutató kedvéért, de akkor is nagyot szólt. El is akartam szaladni. Gazdi persze nem engedte, és miután megnyugodtam, egész jól éreztem magam. Mivel ezen kívül rendkívüli dolog nem történt, innen főleg képeket hoztam nektek, jó nézelődést.

A következő hetek elsősorban a Kupáról szólnak majd. Szervezkedünk, készülünk szorgosan. Jöttek nem várt események. Az egyik ilyen váratlan, és morognivaló esemény az volt, hogy új helyszínt kellett keresnünk. Annyi kutyatápravalót kértek volna az eredeti helyszínért, hogy még ugatni is elfelejtettem, úgy leesett az állam. Aggódni nem kell, megoldódott a probléma, sőt, szerintem az új helyszín még jobb, mint az eredeti.

A héten még tudtok nevezni itt: (http://verseny.agility-debrecen.hu/).

A pulykakakast nem garantálom, de azt igen, hogy egy klassz verseny lesz Debrecenben május 23-án. Gazdi már izgul, ez lesz az első A1-es versenyünk. Szerinte kizáratjuk magunkat, és passz. Szerintem morr, mert hülyeséget beszél.

 

Pacsi mindenkinek:

Drazsé

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr967404298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása